Egzamin zawodowy - kucharz małej gastronomii
opis Egzamin potwierdzający kwalifikacje zawodowe. Kucharz małej gastronomii. Etap praktyczny.
słowa kluczowe egzamin zawodowy kucharz małej gastronomii gastronomia 2004 potrawy pierogi z mięsem surówka z włoskiej kapusty







Standard wymagań – egzamin mistrzowski dla zawodu ZŁOTNI...
Rozproszone systemy transakcyjneEgzamin z rozproszonych systemów transakcyjnych. Instytut I...
Rozproszone systemy transakcyjneEgzamin z rozproszonych systemów transakcyjnych z rozwiąza...
KOMENTARZE
dajcie pytania
Radzio
Witam, czy ktoś posiada pytania do egzaminu z dnia 16 czerwca 2008 wersji X radek-mojusz@o2.pl
ania
http://www.cke.edu.pl/images/stories/08klucze_zsz/kucharz_malej_gastron_xy_082.pdf tu są odp. prawidłowe
Zdzichu
Witam czy ktoś posiada arkusze i odpowiedzi z egzaminu zawodowego kucharz małej gastronomi 2008 prosze o przesłanie na kroko_o@o2.pl z góry dziękuję i życze zdania testu z gotowania
adam
Każdy potrafi jak umie najwarzniejsze się nie stresować Każdy zda bez emocjui
arminbartek
ANIA !!!! ma zle odpowiedzi to nei sa prawidlowe!!!
justyna079@wp.pl
hejka ja jestem nad morzem wracam za 2tyg wiec znajde chwile czssu na przeslanie dalszych pytan buzka:))
darekluczyÅski143@wp.pl
justyna gdzie ty sie podziewasz?
...
odpowiedzi z egzaminu sa na tej stronie http://cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=605&Itemid=2
majka podaj gg albo e mail to ci podam odp a masz pytania
majka
blagam podajcie mi odpowiedzi z wersji y
majka
hej podajcie mi odpowiedzi do tego egzaminu
andzibuziaczek18@o2.pl
znowu ci wysłalam ale tym razem sa dbrete odp
ania
wiem taki klijent mi to wysłam i zauwazyłam ze sa zle jaj bede miała to ci wysle
emi
są już wyniki
dorciaddz@wp.pl
http://www.cke.edu.pl/images/stories/08klucze_zsz/kucharz_malej_gastron_xy_082.pdf tu są odp. jesli ktos ma pytania bardzo prosze o przeslanie mi na poczte lub jakis link z gory dziekuje
justyna079@wp.pl
Ania reszte pytan wysle ci jutro jesli znajde czas ok:) aha te twoje odpowiedzi wiekszosc jest zle zrobione:)))
Ania
justyna wyslij mi reszte pytan
mati955_1989@o2.pl
hej macie arkusz egzaminu zawodowego kucharz małej gastronomi z dnia16czerwca2008r wysil mi na adres Portalu.o2.pl.mati955_1989@o2.pl
justyna079@wp.pl
13.Ubijanie jaj z cukrem na parze i laczenie masy z przesiana maka to etapy produkcji ciasta: a.kruchego b.biszkoptowego c.francuskiego d.parzonego 14.zupa zageszczona skladnikiem glownym jest: a,rosol b.pomidorowa c.krupnik d.ogorkowa 15.Bemar to urzadzenie slurzace do: a.gotowania wody b.wyparzania naczyn stolowych c.przechowywania goracych potraw d.wyrabiania miesnej masy mielonej 16.Urzadzenie zbudowane z pojemnika na surowiec obrotowych nozy umieszczonych na dnie pojemnika oraz silnika elektrycznego jako napedu to: a.miesiarka b.blender c.warnik d.obieraczka 17.Na opakowaniu mleka UHT podano informacje PO OTWARCIU OPAKOWANIA PRZECHOWYWAC NIE DLUZEJ NIZ 48 GODZIN W WARUNKACH CHLODNICZYCH. Z informacji tej wynika ze mleko po otwarciu opakowa
mati955_1989@o2.pl
hej macie arkusz egzaminu zawodowego kucharz małej gastronomi z dnia16czerwca2008r wysil mi na adres Portalu.o2.pl.mati955_1989@o2.pl
Ania
CZESC 2 WERSJA X ODP A 51,53,68 ODP B 58,62,63,65,66,67,69,70 ODP C 52,55,56,57,59,60,61,64, ODP D 54,
Ania
CZESC 1 WERSJAX ODPOWIEDZ A 2,5,11,13,19,25,27,30,39,47,48, ODPOWIEDZ B 8,9,10,14,15,18,29,33,34,35,36,44,45,46,50, ODPOWIEDZ C 1,6,12,16,21,24,31,32,37,40,41,43, ODPOWIEDZ D 4,7,17,20,22,23,26,28,38,42,49 JUSTYNA WYSLIJ MI RESZTE PYTAN NA POCZTE BO MAM TYLKO 12
justyna079@wp.pl
czesc 1. 1. Jak nazywa sie metoda obrobki cieplenj ktora polega na ogrzewaniu polproduktu w plynie lub parze wodnej w temp.ok100st.C a.duszenie b.smazenie c.gotowanie d.pieczenie 2. Wyrob kulinarny przeznaczony do bezposredniej konsupcji to: a.posilek b.potrawa c.surowiec d.polprodukt 3.Maka przenna utarta z sorowym tluszczem w stosunku 1:1 stosowana do zageszczania potraw to: a.zasmazka I stopnia b.podprawa zacierana c.glazura d.zacierka 4.Roslina zbozowa nie jest: a.ryz b.kukurydza c.soczewica d.proso 5.Wskaz owoce ziarnkowe: a.truskawka,poziomka b.Morela,brzoskwinia c.Pomarańcza,kiwi d.Pigwa,jabłko. 6.Ktora z podanych potraw zawiera najwiecej weglowodanow: a.knedle z truskawkami b.zrazy w
justyna079@wp.pl
Ania a ty odpowiedzi wyslesz mi? ale samen pytania ci wyslac
justyna079@wp.pl
Darek nic mi nie doszlo:((((( kurcze sprubij jeszcze raz a pytania ci jutroo wysle :) justyna079@wp.pl to jest moja nowa poczta wiec tam mi wyslij Darek odpowiedzi bo na tamtej poczcie zapomnialam hasla
Ania
darek jakci justyna wysle pytania wyslesz mi na andziabuziaczek@18o2.pl plis
darek
justyna to mój adres na poczte darekluczynski143@wp.pl
xxx
ma ktoś arkusz egzaminacyjny z dnia 16.06.08 jak tak to prosze o przesłanie go na adres radek-mojusz@o2.pl
darek
justyna wysłałem ci I czesc odpowiedzi akrusz x na twoja poczte, reszte przesle ci dzis wieczorem