Pajacyk.pl - kliknij i nakarm głodne dziecko!

popularne działy

egzaminy popularne

przykładowy egzamin

Mamy już 524 egzaminów w archiwum! a codziennie przybywają nowe!

dodaj egzamin

egzaminy poszukiwane

ostatnio dodany egzamin

warto obejrzeć

Egzamin zawodowy - kucharz małej gastronomii

opis Egzamin potwierdzający kwalifikacje zawodowe. Kucharz małej gastronomii. Etap praktyczny.

słowa kluczowe egzamin zawodowy kucharz małej gastronomii gastronomia 2004 potrawy pierogi z mięsem surówka z włoskiej kapusty

10.03.2007
12875
1
8/175
88
OK KO

Egzamin mistrzowski - złotnik, jubiler

Standard wymagań – egzamin mistrzowski dla zawodu ZŁOTNI...

Rozproszone systemy transakcyjne

Egzamin z rozproszonych systemów transakcyjnych. Instytut I...

Rozproszone systemy transakcyjne

Egzamin z rozproszonych systemów transakcyjnych z rozwiąza...

Google
 


KOMENTARZE

2008-07-26 10:29:06

dajcie pytania

Radzio

2008-07-18 00:03:18

Witam, czy ktoś posiada pytania do egzaminu z dnia 16 czerwca 2008 wersji X radek-mojusz@o2.pl

ania

2008-07-05 00:40:43

http://www.cke.edu.pl/images/stories/08klucze_zsz/kucharz_malej_gastron_xy_082.pdf tu są odp. prawidłowe

Zdzichu

2008-07-04 16:26:15

Witam czy ktoś posiada arkusze i odpowiedzi z egzaminu zawodowego kucharz małej gastronomi 2008 prosze o przesłanie na kroko_o@o2.pl z góry dziękuję i życze zdania testu z gotowania

adam

2008-07-04 11:21:11

Każdy potrafi jak umie najwarzniejsze się nie stresować Każdy zda bez emocjui

arminbartek

2008-07-04 10:24:53

ANIA !!!! ma zle odpowiedzi to nei sa prawidlowe!!!

justyna079@wp.pl

2008-07-02 09:58:21

hejka ja jestem nad morzem wracam za 2tyg wiec znajde chwile czssu na przeslanie dalszych pytan buzka:))

darekluczyÅski143@wp.pl

2008-07-01 16:23:30

justyna gdzie ty sie podziewasz?

...

2008-07-01 14:40:31

odpowiedzi z egzaminu sa na tej stronie http://cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=605&Itemid=2

2008-07-01 09:56:04

majka podaj gg albo e mail to ci podam odp a masz pytania

majka

2008-06-30 20:10:02

blagam podajcie mi odpowiedzi z wersji y

majka

2008-06-30 18:44:49

hej podajcie mi odpowiedzi do tego egzaminu

andzibuziaczek18@o2.pl

2008-06-30 16:07:44

znowu ci wysłalam ale tym razem sa dbrete odp

ania

2008-06-29 22:59:37

wiem taki klijent mi to wysłam i zauwazyłam ze sa zle jaj bede miała to ci wysle

emi

2008-06-29 21:23:07

są już wyniki

dorciaddz@wp.pl

2008-06-29 12:52:22

http://www.cke.edu.pl/images/stories/08klucze_zsz/kucharz_malej_gastron_xy_082.pdf tu są odp. jesli ktos ma pytania bardzo prosze o przeslanie mi na poczte lub jakis link z gory dziekuje

justyna079@wp.pl

2008-06-29 11:33:07

Ania reszte pytan wysle ci jutro jesli znajde czas ok:) aha te twoje odpowiedzi wiekszosc jest zle zrobione:)))

Ania

2008-06-28 18:08:38

justyna wyslij mi reszte pytan

mati955_1989@o2.pl

2008-06-28 15:37:51

hej macie arkusz egzaminu zawodowego kucharz małej gastronomi z dnia16czerwca2008r wysil mi na adres Portalu.o2.pl.mati955_1989@o2.pl

justyna079@wp.pl

2008-06-28 15:36:30

13.Ubijanie jaj z cukrem na parze i laczenie masy z przesiana maka to etapy produkcji ciasta: a.kruchego b.biszkoptowego c.francuskiego d.parzonego 14.zupa zageszczona skladnikiem glownym jest: a,rosol b.pomidorowa c.krupnik d.ogorkowa 15.Bemar to urzadzenie slurzace do: a.gotowania wody b.wyparzania naczyn stolowych c.przechowywania goracych potraw d.wyrabiania miesnej masy mielonej 16.Urzadzenie zbudowane z pojemnika na surowiec obrotowych nozy umieszczonych na dnie pojemnika oraz silnika elektrycznego jako napedu to: a.miesiarka b.blender c.warnik d.obieraczka 17.Na opakowaniu mleka UHT podano informacje PO OTWARCIU OPAKOWANIA PRZECHOWYWAC NIE DLUZEJ NIZ 48 GODZIN W WARUNKACH CHLODNICZYCH. Z informacji tej wynika ze mleko po otwarciu opakowa

mati955_1989@o2.pl

2008-06-28 15:35:23

hej macie arkusz egzaminu zawodowego kucharz małej gastronomi z dnia16czerwca2008r wysil mi na adres Portalu.o2.pl.mati955_1989@o2.pl

Ania

2008-06-28 13:45:46

CZESC 2 WERSJA X ODP A 51,53,68 ODP B 58,62,63,65,66,67,69,70 ODP C 52,55,56,57,59,60,61,64, ODP D 54,

Ania

2008-06-28 13:41:55

CZESC 1 WERSJAX ODPOWIEDZ A 2,5,11,13,19,25,27,30,39,47,48, ODPOWIEDZ B 8,9,10,14,15,18,29,33,34,35,36,44,45,46,50, ODPOWIEDZ C 1,6,12,16,21,24,31,32,37,40,41,43, ODPOWIEDZ D 4,7,17,20,22,23,26,28,38,42,49 JUSTYNA WYSLIJ MI RESZTE PYTAN NA POCZTE BO MAM TYLKO 12

justyna079@wp.pl

2008-06-28 12:25:34

czesc 1. 1. Jak nazywa sie metoda obrobki cieplenj ktora polega na ogrzewaniu polproduktu w plynie lub parze wodnej w temp.ok100st.C a.duszenie b.smazenie c.gotowanie d.pieczenie 2. Wyrob kulinarny przeznaczony do bezposredniej konsupcji to: a.posilek b.potrawa c.surowiec d.polprodukt 3.Maka przenna utarta z sorowym tluszczem w stosunku 1:1 stosowana do zageszczania potraw to: a.zasmazka I stopnia b.podprawa zacierana c.glazura d.zacierka 4.Roslina zbozowa nie jest: a.ryz b.kukurydza c.soczewica d.proso 5.Wskaz owoce ziarnkowe: a.truskawka,poziomka b.Morela,brzoskwinia c.Pomarańcza,kiwi d.Pigwa,jabłko. 6.Ktora z podanych potraw zawiera najwiecej weglowodanow: a.knedle z truskawkami b.zrazy w

justyna079@wp.pl

2008-06-28 12:11:40

Ania a ty odpowiedzi wyslesz mi? ale samen pytania ci wyslac

justyna079@wp.pl

2008-06-28 12:08:16

Darek nic mi nie doszlo:((((( kurcze sprubij jeszcze raz a pytania ci jutroo wysle :) justyna079@wp.pl to jest moja nowa poczta wiec tam mi wyslij Darek odpowiedzi bo na tamtej poczcie zapomnialam hasla

Ania

2008-06-28 11:16:19

darek jakci justyna wysle pytania wyslesz mi na andziabuziaczek@18o2.pl plis

darek

2008-06-27 18:52:59

justyna to mój adres na poczte darekluczynski143@wp.pl

xxx

2008-06-27 16:15:27

ma ktoś arkusz egzaminacyjny z dnia 16.06.08 jak tak to prosze o przesłanie go na adres radek-mojusz@o2.pl

darek

2008-06-27 09:34:13

justyna wysłałem ci I czesc odpowiedzi akrusz x na twoja poczte, reszte przesle ci dzis wieczorem


Twój komentarz

2827396 razy nasze egzaminy komuś pomogły!
Znajdziesz tu także odpowiedzi, wyniki, rozwiązania, a nie tylko sam test, sprawdzian czy egzamin!
Uwaga: zbliża się sesja poprawkowa!
Kasia mówi: ta stronka uratowała mi życie!